status status

ja

sponsors

Afhangreglement B.T.C.B

Het doel van een afhang reglement is een zo eerlijk mogelijke verdeling te verkrijgen van de tennisfaciliteiten voor de leden van de vereniging. Sportiviteit en Eerlijkheid zijn daarnaast onontbeerlijk voor een aangenaam tennisgebeuren.Om te spelen dient men een geldig label op te hangen op de voor de spelperiode bestemde plaats op het afhang bord.

Een afhangperiode is bepaald op een half uur, te beginnen bij de hele en halve uren.

Wordt men, na een half uur, niet van de baan gehaald, dan mag men de volgende periode   blijven spelen.De labels mogen niet verhangen worden; wordt men van de baan gehaald, dan moet men tenminste 1 periode overslaan.

Indien men een vrije baan afhangt, dan moet men voor de betreffende periode afhangen.Is de tijd tot de volgende periode minder dan 15 minuten, dan mag men voor de volgende periode afhangen, zodat iets meer dan een half uur gespeeld kan worden.

Is er geen baan vrij, dan moet men onder alle omstandigheden die baan afhangen, waarop het langst gespeeld is.

Als de baan door enkelspelen bezet zijn en er meer gegadigden zijn, dan bestaat de verplichting na beëindiging van de halfuursperiode, dubbelspelen te formeren.

Tussentijds meespelen op een baan waarop reeds gespeeld wordt, kan alleen in onderling   overleg. De nieuwe deelnemers moeten hun label dan bij de reeds afgehangen labels plaatsen.

Bij misbruik van bovenstaande regels volgt eerst een waarschuwing.Veelvuldig misbruik kan intrekking van het label tot gevolg hebben.

Baanverdeling

Het bestuur en de T.C. hebben het recht om voor training, toernooien en voor speciale doeleinden banen te reserveren.

Voor maandag t/m vrijdag gelden de volgende regels:

Baan 1 kan door seniorleden de gehele dag voor een half uur gereserveerd worden. Dit is de afhangbaan die b.v. ’s-Morgens al voor ’s-Avonds afgehangen kan worden.

De banen 2,3,4,5 en 6 kunnen overdag en in het weekend door senioren en junioren vrij worden afgehangen.

Na 19.00 uur hebben de senioren voorrang op de banen 1,3,4 en 5, d.w.z. een jeugdlid kan geen seniorenlid van de baan halen.

Op baan 2 mag de jeugd vanaf 12 jaar, na 19.00 uur mee rouleren tot 21.00 uur.

Op baan 6 mag de jeugd vanaf 12 jaar, na 19.00 uur mee rouleren tot 22.30 uur.

Op vrijdag en in het weekend mag alle jeugd mee rouleren.

Agenda

<< October 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

laatste nieuws

Nieuwsarchief
Geen nieuws items.

inschrijven nieuwsbrief

email