status status

ja

sponsors

De Jeugdcommissie verzorgt elk jaar weer een gevarieerd programma voor de jeugdspelers zodat zij steeds meer plezier in het tennis krijgen en en betrokken raken bij de vereniging. Want tennissen is veel meer dan alleen het wekelijkse lesuur van de trainer.

Alle activiteiten worden begeleid door onze jeugdcommissie die uit een aantal enthousiaste ouders bestaat. Ook vragen we regelmatig de oudere, gevorderde jeugdleden met de activiteiten voor de jongere leden mee te helpen. Zo blijven ook zij betrokken bij de vereniging.

Een aantal activiteiten op een rij:

In de winter spelen we een aantal keer op de indoorbanen van Inntel in Zutphen op een zondagochtend. De jongste kinderen onder begeleiding van de trainer of oudere jeugdleden, de andere kinderen spelen onderling wedstrijdjes.

In maart worden de clubkampioenschappen speciaal voor alle  jeugdleden georganiseerd, zodat je eens tegen iemand kan spelen waarmee je niet samen traint.

De tenniskids worldtour (http://www.tenniskids.nl/)  voor de kinderen die spelen in rood en oranje. In de World Tour spelen de kinderen 9 keer een zondagochtend kleine wedstrijdjes tegen spelers van andere verenigingen.

De voorjaarscompetitie  van de KNLTB op woensdag (t/m 12 jaar) en zondag (t/m 14 en t/m 17 jaar )

Als afsluiting van de competitie gaan alle deelnemers iets gezelligs met elkaar doen, elk jaar weer een verrassing.In juni het Eijerkamp Open jeugdtoernooi waar ook veel spelers van andere verenigingen naar toe komen en waar je het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Het ouder-kindtoernooi waar je samen met je vader of moeder aan mee kan doen.

Na de zomervakantie starten we met het jeugdkamp. Elk jaar weer een heel geslaagd evenement. Er wordt geslapen in tenten op het tennispark en er worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd, begeleid door de jeugdcommissie en een groep oudere jeugdleden.

In het najaar een stampotten-toernooi

l

 

 

 

CONTACT:

 

Sportpark Hazenberg
Rhienderstein 4
6971 LX Brummen

Clubhuis telefoon 0575-563731

e mail secretariaat.btcb@gmail.com.

 

 

 

 


 

Agenda

<< January 2021 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

laatste nieuws

Nieuwsarchief
Geen nieuws items.

inschrijven nieuwsbrief

email